Legfrissebb önkéntes lehetőségek

Budapest, vasárnap, 2019, december 8 - csütörtök, 2020, december 31
Ha szeretsz történeteket hallgatni és megosztani másokkal, ha jól írsz, készítettél már érdekes interjúkat, amik megjelentek, akkor ez a feladat téged vár. - A Nőtárs Alapítvány szeretné megvalósítani, hogy a nőicivil szervezetek vezetőivel elkészüljenek olyan interjúk, amik bemutatják a szervezetek működését, programjait, sikereiket és kudarcaikat, eredményeiket és nehézségeiket. Segítve a nőicivil szervezetek működését és újabb támogatókat megszólítani számukra. Ehhez keresünk interjúkészítő önkénteseket. - Érdekel a feladat? Akkor várjuk jelentkezésed a következő rövid online adatlap kitöltésével: [http://bit.ly/Notars-Onkentesek-adatlap] (Ha a link nem kattintható, másold be a böngésződbe.) - Köszönjük. : ))
Budapest, szombat, 2019, november 9 - szerda, 2020, április 1
Társadalmi célú kommunikációval és esélyegyenlőségi filmek készítésével foglalkozó, budapesti civil szervezet számára már előzetesen elkészített design alapján egy adminfelületen keresztül frissíthető honlap elkészítése (testre szabása) majd a későbbiekben az üzemeltetésében és esetleges fejlesztésében történő időszakos közreműködéshez keresünk önkéntest. A honlap rendkivül ötletes kialakítású és magas színvonalú kép és videó anyagok adják a tartalom zömét, így a későbbiekben referenciaként is felhasználható. Az előzetes terveknek megfelelő elkészítés esetén a honlapot nevezni fogjuk a 2020-as Az Év Honlapja versenyre is, így a fejlesztő számára a referencia értéke a lapnak még nagyobb lehet. (2011-ben már egyszer elnyertük Non-profit kategóriában Az Év Honlapja címet, de az a honlapunk már nem elérhető.) Érdeklődés esetén kérlek e-mailbe az eszakitampont@gmail.com címen vedd fel velünk a kapcsolatot.
2-4 fős csoportokban 60 év felettiek oktatása alapfokú számítógép és okostelefon használatára. Hetente 1-2 alkalommal 2 óra, munkanapokon 9-18 óra között.
Budapest, hétfő, 2019, október 28 - hétfő, 2019, november 4
Kb. 20 fős magyarországi rendezvényhez helyszín keresése. Pontos paraméterek megadása jelentkezés után (átlagos feltételek, nincs speciális feltétel).
Ezúton szeretnénk felajánlani Balatonfüreden egy Ökoház rendezvényhelyszínként való térítésmentes használatát elsősorban civil szervezeteknek. További feltételek, részletek és jelentkezési lap a csatolmányban találhatóak.
Budapest, kedd, 2019, október 8 - szombat, 2020, október 31
Az alapítvány tehetségfejlesztő programjához támogatások, adományok gyűjtése.
Budapest, kedd, 2019, október 8 - szombat, 2020, október 31
Az alapítvány családi rendezvényeinek és játszóházainak megszervezése, koordinálása. Cégekkel, iskolákkal, rendezvényszervező irodákkal való kapcsolattartás.
Budapest, kedd, 2019, október 8 - szombat, 2020, október 31
Az alapítvány rendezvényein való részvétel. Játékmesteri, kézműves, animátori és szervezői feladatok ellátása.
Budapest, péntek, 2019, szeptember 20 - hétfő, 2019, november 11
Ha szeretsz gondolatokat, célokat, feladatokat és eseményeket vizuálisan megjeleníteni; már van tapasztalatod grafikai anyagok elkészítésében; szereted a harmóniát és jó az ízlésed, esetleg ismered a Canva.com eszközeit, akkor ez a feladat téged vár. - A Nőtárs Alapítvány kommunikációs tevékenységeit támogató vizuális anyagokra van szükségünk. Ezek elkészítéséhez keresünk grafikus önkéntest. - Érdekel a feladat? Akkor várjuk jelentkezésed a következő rövid online adatlap kitöltésével: [http://bit.ly/Notars-Onkentesek-adatlap] (Ha a link nem kattintható, másold be a böngésződbe.) - Köszönjük. : ))
Ha már segítetted rendezvények megvalósulását szponzorok keresésével és velük való kapcsolattartással, akkor ez a feladat téged vár. - Női civil szervezetek konferenciát rendeznek Budapesten 2019. november 22., pénteken. A rendezvény tárgyi és pénzügyi feltételei megteremtésének támogatásához keresünk önkénteseket. - Érdekel a feladat? Akkor várjuk jelentkezésed a következő rövid online adatlap kitöltésével: [http://bit.ly/Notars-Onkentesek-adatlap] (Ha a link nem kattintható, másold be a böngésződbe.) - Köszönjük. : ))